Friday, March 4, 2011

♥final project♥

Alangkah seronok nye ble dpt tau yang proposal tok projek ktowg dah dilulus an setelah di reject hahah..
entry saye ary nie na cter psai project nie lah smbil melayan lagu kak ziana mdah behelah nye ketek,ketek jari2 ku menaip laju je an tpy time kuiz tdy edak pon laju je nulis nye cam nie. pe2 je lah da lari tajuk nie jum kembali ke pangkal jalan pat.!
♥ sile tambah an pngunaan sensor otomatik dlm pojek anda ♥ 

Asal lah pojek tok sem nie tetibe leh dpt tema "Alat bantu kesihatan" nie ek.. sengal toi memg mncaba minda lah jgak sket tol memikir an pe bende lah yang ktowg nak bwt nei mase pon da suntok so pe lagi tepkse lah memerah otak yang sememg nye da kereng kontang ta de idea langsung. then taraaaaaaaaaaaaaaaaaa
*
*
*
♥ nie lah dye sebuah alat pembersihan,pengeringan dan penyah kuman tok alatan selepas pembedahan♥

hahah nie lah hasil kerje tngan yang terang2 memg dah ta de seni langsong, tu lah mase sekolah dulu soh msuk kelaz seni ta nak dok ponteng je keje nye an. sooo jdik lah nie asal an bleh npk rupe bntok nye kan but nie cume lakaran je tok mnyenang an lect yang na chek poposal ktowg  nie  na bayangkan nye..dah abis cter psai poposal so skung na kne pikir plak cos n nak kne carik tempat lah tok wt pojek nie yang btoi2 punye an. pas abis je lab micro'p semlam kami dgan besemangat nye menuju ke taiping tok bjumpe ngan sowg abg nie tok bncang lah mengenai pojek nie...
*
*
*
♥ tgah mek'up kt dlm keter koz na cepat sgat♥
bas yang kt belakang 2 bas sekolah teknik saye hehehe♥
*
*
*

♥sesi pebincang kt kedai nasi ayam hainan simpang tepeng♥
*
*
*
♥saye ketue kumpulah♥ 


Ade 3 poposal yang na ditunjukan mse nie 2 poposal abg 2 dah coment n de lah seket2 yang dye cdang an soh ubah tok npk lbih mnrik an senag.. ok next poposal,, uhhhh nah nie kami punye" huhuh abg 2 selak2 je pas 2 trus ckp "haaa senang" wahh lege nye aty egat an pojek kami nie merepek ke susah na bwt ke an.. alhamdulillah lah an wlaupon idea last minit je but not bad. heheheh. ble dah siap smbang2 sume dah jum lah balik pe lg. 
*
*
*
♥ saje nak promot diri huhuh ♥






No comments:


POLI Bloggerz